Ik ben Jan van der Linden, hoog sensitief (hsp), 60 jaar jong, geboren en getogen in Odiliapeel.

Ik ben gelukkig getrouwd met Irma en samen hebben we twee kinderen, Michelle en Martijn.

Al vroeg in mijn leven ben ik aanraking gekomen met  natuurgeneeskunde. Een paranormaal genezer heeft mij na een dubbele hernia weer op de been geholpen.

Later had mijn dochter heel veel last van buikproblemen en de kinderarts kon niets meer voor haar doen. Na een zoektocht zijn we toen terecht gekomen bij een natuurgenezeres, die met een biotensor werkte. Zij heeft onze dochter een flinke duw de goede richting in gegeven.

Ook heb ik zelf de genezende kracht van de natuurgenezeres mogen ervaren. Het behandelen met een biotensor was mij dus al bekend.

Ruim twee jaar geleden was ik bij mijn zus die ook met een biotensor werkt. Ik heb haar gevraagd of ik dat “ding” ook eens vast mocht houden om te kijken of ik daar mee zou kunnen werken.

Nadat mijn zus mij de grondbeginselen had geleerd, bleek de biotensor sterk te reageren op mijn vragen.

Op dat moment heb ik besloten om module 1 van de NEI opleiding te gaan doen.

Op 7 november 2019 heb ik de cursus gevolgd en met succes afgesloten.

Vanaf dat moment is er bijna geen dag voorbij gegaan dat ik niet met de biotensor heb gewerkt.

Ik behandel mensen, maar ook dieren zoals: honden, paarden en katten. En met succes.

Daarna heb ik van de ene op de andere dag besloten om de gehele NEI opleiding te gaan doen. Deze heb ik gevolgd bij opleidingsinstituut Jolanda Vleugel te Groesbeek, een erkend opleider.                                  Op 9 en 10 december 2021 heb ik examen gedaan, en ben GESLAAGD!.      Ik ben nu officieel NEI THERAPEUT.

Tijdens de opleiding heb ik zelf mogen ervaren wat Nei voor je kan betekenen.

Daarom heb ik besloten om een eigen praktijk te beginnen om mensen en dieren te kunnen helpen met mijn “gaven” en mijn ervaringen met NEI te delen.

Indien u klachten heeft waarvoor u hulp nodig heeft, of u heeft vragen dan bent u van harte welkom in mijn praktijk “ZENZITIVE” 

Met een warme groet,

 

Jan van der Linden